Als je op zoek bent naar originele activiteiten om te kunnen doen met familie of vrienden dan zit je goed in Brussel. De klassieke activiteiten zoals een bezoek aan de dierentuin, of een film een de bioscoop ken je wel. De activiteiten in deze blog zullen voor leuke herinneringen zorgen! Zo vergeten je kinderen nooit meer dit ene verjaardagsfeest of uitje, of kun je nog lang nagenieten van deze leuke dag met collega’s of vrienden. Kom snel met ons mee naar deze leuke en actieve kant van Brussel.

Jumpen tot je erbij neervalt!

Als je energie te veel hebt dan moet je echt een bezoekje brengen aan Jump XL. Meer dan 1500 m2 waar je op allerlei soorten trampolines kunt springen. Je kunt er zelfs springlessen volgen of een cursus trampoline springen. Een paar kilo’s teveel spring je er vanaf met Trampoline Fitness. Ja je leest het goed, trampoline springen en afvallen, het is echt waar! Leer salto’s maken of ga mee op de hindernisbanen met watervallen. Leuk voor jong en oud.

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Moet je een toontje lager zingen?

Brussel karaoke

In iedereen schuilt stiekem wel een artiest, je hebt nu de kans om dit te laten zien aan vrienden en familie. Bij BOA-Karaoke kun je een flitsende karaoke kamer huren waar je al je talent kunt laten zien en horen. Je kunt de kamer in elke gewenste sfeer brengen door middel van spiegelbollen, licht-games, professionele geluidsapparatuur en natuurlijk heerlijke drankjes om de keel te smeren. Als je nu niet wordt ontdekt dan gebeurd het nooit meer.

Gooi het bijltje er niet bij neer

Dit is echt een aparte en leuke activiteit om te doen: bijlen gooien. Even helemaal los gaan door het gooien van bijlen. Tijdens dit evenement worden er verschillende spellen aangeboden om de techniek van het bijlgooien te beheersen. In een team wordt er gestreden om de beste bijlwerper te worden. De kampioen van je team gaat naar huis met een bijl trofee en natuurlijk de titel als kampioen. Kortom, een zeer leuke activiteit om met vrienden, familie of collega’s te doen.

Dineren in de tram

Ooit wel eens een rondrit gemaakt met een tram en onderweg genoten van heerlijke gerechten? Tram Experience is een tram die tegelijkertijd een design-restaurant is. Geniet tijdens de prachtige rit door Brussel van een maaltijd die bereid is door een sterren chef-kok. De gerechten worden klaargemaakt met seizoensgebonden groenten. Deze attractie is niet geschikt voor hele kleine kinderen.

Fun met de hele familie

Musea zijn leuk voor wat oudere kinderen, maar de jongere kinderen moeten zich ook kunnen vermaken. Museum des Sciences is bijzonder geschikt voor je kleintjes. Daar kunnen ze de botten opgraven van dinosauriërs en zich een echte archeoloog voelen. Dit is een van de meest leerzame maar uiteraard wel heel leuke activiteit voor kinderen in de stad. Ook voor volwassenen is het museum een leuk uitstapje.

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be